Tradiční moravský recept z klasických surovin XXX. Obědová polévka, ve které se snoubí typická chuť kysaného zelí s výraznou vůní uzeného masa a domácích klobás.
JAK PŘIPRAVIT
Ohřev v mikrovlné troubě
Přímo v sáčku cca 2 minuty při 600 W. Sáček musí být natržený. Pro ohřev v mikrovlnné troubě je třeba odstranit sponku, která drží papírový přebal.
Ohřev ve vodě
Neporušený sáček vložte do vody a ohřejte na 60 °C.
Ohřev v kastrolu
Obsah přelijte do kastrolku a ohřejte na 60 °C.
SLOŽENÍ
pitná voda, zelí bílé kysané 15 % (zelí hlávkové bílé, jedlá sůl, koření, slaný nálev: pitná voda, jedlá sůl, konzervant; benzoan sodný), brambory, papriková klobása 6 % (vepřové a hovězí maso 67 %, pitná voda, rýžová vláknina, jedlá sůl, vepřové kůže, bramborový a modifikovaný škrob, stabilizátory: E 250, E 450, E 451; antioxidanty: E 300, E 301, E 330; zahušťovadlo: E 407, emulgátor E 471 látka zvýrazňující chuť a vůni: E 621; barvivo: E 160c; koření. Obsah soli max. 2,8 %. Obsah tuku max. 20 %.), houby 4,5 %, Uzené maso 3,5 % (vepřová křížová kost, pitná voda, jedlá sůl, stabilizátory E450, E451, zahušťovadlo E407a, cukr, antioxidant E316, šunkové aroma, konzervant E250, kouřové aroma), pšeničná mouka, vepřové sádlo, jedlá sůl, koření
BALENÍ
420 g