THAI RED CURRY (ČERVENÉ KARI S KACHNOU A ANANASEM)

JAK PŘIPRAVIT
Ohřev v mikrovlné troubě
Přímo v sáčku cca 3 minuty při 600 W. Sáček musí být natržený. Pro ohřev v mikrovlnné troubě je třeba odstranit sponku, která drží papírový přebal.
Ohřev ve vodě
Neporušený sáček vložte do vody a ohřejte na 60 °C.
Ohřev v kastrolu
Obsah přelijte do kastrolku a ohřejte na 60 °C.
Vhodná příloha je rýže.
SLOŽENÍ
kokosové mléko (extrakt z kokosu, voda), kachní prsa 12 %, ananasový kompot 11 % (ananas, pitná voda, cukr, regulátor kyselosti: kyselina citronová), cuketa, cukr, kari pasta 6 % (sušené červené chilli 28 %, citronová tráva, česnek, šalotka, sůl, limetková kůra, galangal, koření), vývar (kuřecí koráby, cibule, galangal, rybí omáčka(ančovičky, jedlá sůl, cukr, citronová tráva), feferonky, rybí omáčka (ančovičky, jedlá sůl, cukr), kaffirové listy, jedlá sůl, thajská bazalka, koření
BALENÍ
350 g